Erfarna hantverkare i Linköping med imponerande referenser

Solutias AB har ett team av skickliga och erfarna hantverkare som tar hand om allt från mindre renoveringar till stora byggnadsprojekt. Vi är det självklara valet när du söker efter pålitliga hantverkare i Linköping.

Vårt fokus ligger på högsta kvalitet och vi är stolta över att leverera de bästa möjliga resultaten till våra kunder. Vårt team är välutbildat och har den expertis som krävs för att utföra olika typer av hantverksarbeten med högsta kvalitet.

Vi har ett brett utbud av hantverkstjänster som inkluderar allt från snickeri och målning till plattsättning och VVS. Vi strävar alltid efter att skapa skräddarsydda lösningar som passar våra kunders behov och budget.

Solutias AB är stolta över att ha imponerande referenser från nöjda kunder i Linköping och området runtomkring. Vi tror att den bästa marknadsföringen är en nöjd kund och vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar.

Vi förstår att det kan vara svårt att välja rätt hantverkare och vi vill göra det enklare för dig genom att erbjuda referenser från våra tidigare projekt. Vi har ett brett utbud av referenser som du kan ta del av för att se vår expertis och kvalitet.

Vi sätter kundnöjdhet i högsta fokus och strävar alltid efter att skapa en positiv upplevelse för våra kunder. Vi är övertygade om att våra kunders nöjdhet är vad som driver vår framgång. Vi arbetar hårt för att skapa en positiv upplevelse och en hög kvalitet på våra hantverkstjänster.

Så om du letar efter erfarna hantverkare i Linköping, kontakta Solutias AB idag. Vi är stolta över våra imponerande referenser och vårt engagemang för att leverera högsta kvalitet. Låt oss bli din partner för dina hantverksbehov.

Nybyggnation, ombyggnad och renovering

Stora eller små projekt spelar ingen roll. Vårt engagemang kommer du inte att ta miste på. Vi hjälper dig att föreverkliga dina bygg eller renoveringsplaner. Våra duktiga hantverkare finns alltid till hands för att lösa problem eller ge goda råd.

Vindskupa eller frontespis? Vi kan bedöma vad som passar och fungerar bäst för just din fastighet. Vi ordnar allt från start till mål. Du kan njuta av din tillbyggnad och överlämna projektarbetet till Solutias.

  • Om- och tillbyggnation
  • Nybyggnation, ommålning
  • Renovering, fönsterbyten,
  • Kakel- och plattsättning
  • Alltid prisförslag före jobbstart
  • Målning
  • Utnyttja rotavdraget*

Ytskiktsrenovering, Före / Efter

Kök och våtrum

Vi är specialister på att bygga och inreda kök. Hög kvalitet i detaljer och utförande är en självklarheter när du väljer att låta vårt bygglag göra jobbet.

* Äger du en fastighet har du rätt att ansöka om ROT-avdrag på upp till 30% av arbetskostnaden för markåterställande, reparations- och tillbyggnadsarbeten. Avdraget gäller upp till SEK 50 000 per person i hushållet och år.

Klassiskt kök får nytt liv där varje detalj varsamt tagits till vara.

Bygge, plattläggning, puts, målning, dörr- och fönsterbyten

 

Vi bygger även altaner precis enligt dina önskemål. Kombinera stenläggningen med trädäck så får du kombinationen av ett beständigt material och levande trä.

Det som krävs för ett färdigställande finns med i offerten, till exempel maskinhyra, bortforsling av schaktmassor, markväv och allt material. Vi lämnar arbetsplatsen snygg efter oss och utlovar kvalitet och garanti på vårt jobb. Vi har lång erfarenhet, gott renommé och bra pris!

 

Även projekt av typen fönsterbyten, renovering av badrum eller trapp-, klinker- och murkonstruktioner är intressant för oss. Vi monterar även grindar, staket och erbjuder godkända och prisvärda säkerhetsdörrar för lägenheter.

Såhär jobbar vi

01.

Fri konsultation

Vi går igenom dina önskemål och planer.

02.

Priskalkyl och tidsplan

Baserat på vår genomgång får du en noggrant specificerad tids- och priskalkyl på jobbet.

03.

Projektstart genomförande

Vid godkänt prisförslag sätter vi igång med jobbet. Du får vara med i processen och ta del av arbetet.

04.

Projektavslut överlämning

Vi städar arbetsplatsen och överlämnar det färdiga resultatet.

Kontakta oss idag för ett förutsättninglöst möte