Kontakta oss

Att anlita ett byggföretag ska inte vara jobbigt!

Ring oss idag 0733-93 19 37
Maila oss på prisforslag@solutias.se

Att anlita Solutias AB som ditt byggföretag är det självklara valet när du vill ha högsta kvalitet och pålitlighet. Vårt team av skickliga och erfarna hantverkare tar sig an alla typer av byggprojekt, från mindre renoveringar till stora byggnadsprojekt.

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som passar dina behov och budget, och vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar. Genom samarbete och öppen kommunikation ser vi till att du som kund är involverad i hela processen och att du är nöjd med resultatet.

Solutias AB är ett miljövänligt byggföretag som använder sig av de senaste teknologierna och metoderna för att minimera vår påverkan på miljön. Vi är stolta över att skapa hållbara byggnader som gynnar både våra kunder och miljön.

Vi har imponerande referenser från tidigare projekt, vilket visar på vår expertis och kvalitet. Vi är övertygade om att våra kunders nöjdhet är vad som driver vår framgång och vi strävar alltid efter att leverera högsta kvalitet och skapa en positiv upplevelse för våra kunder.

Att anlita Solutias AB som ditt byggföretag ger dig trygghet och förtroende för att ditt projekt kommer att utföras på ett professionellt sätt och med högsta kvalitet. Kontakta oss idag för att få hjälp av våra erfarna och skickliga hantverkare.

Specialister som löser dina kommande byggprojekt

Solutias startade startade sin verksamhet 1995. Vår inriktning har genom åren ändrats till att nästan enbart syssla med byggverksamhet. Tveka inte att kontakta oss inför ditt nästa projekt. Vi hjälper dig med rådgivning och utför alla typer av byggnationer, både små och stora projekt. Vårt arbetsområde är i första hand Östergötland men vi gör även bygguppdrag i andra regioner.

En kontaktman och en faktura – enkelt

Genom gott samarbete med lokala företag inom VVS, el och plåt erbjuder vi samordning för hela projekt. Du får en kontaktman, faktura och garantier från ett och samma ställe. Du får snabbt ett prisförslag efter genomgång och undersökning av jobbets omfattning. Allt som krävs för ett färdigställande finns med, till exempel elektriker, VVS-montörer, målare och allt material som behövs för bygget. Vi lämnar arbetsplatsen snygg efter oss och utlovar kvalitet och garanti.

Ring 0733-93 19 37 för prisförslag på ditt nästa byggprojekt.

Allt som krävs för ett färdigställande

finns med i priset.